Facts About طراحی سایت فروشگاهی وردپرس Revealed

همچنین، استفاده از متا تگ‌ها و لینک‌سازی داخلی نیز بخشی از این فرآیند است.

در این آموزش شما را با نحوه آموزش طراحی سایت فروشگاهی آشنا می‌کنیم تا با آگاهی از این مراحل بتوانید وب‌سایتی بهینه‌سازی شده برای فروش محصولات خود داشته باشید.

صفحه نتایج جستجو قلب تپنده‌ی یک سایت فروشگاهی است. این صفحه، بخشی است که کاربر تصمیم می‌گیرد با یک کلیک محصول را بخرد یا سایت شما را ترک کند.

طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس به راحتی می‌توانید افزونه‌های متنوعی را نصب کنید و از آن‌ها استفاده کنید. ووکامرس یکی از افزونه‌های پرکاربرد وردپرس برای ساخت سایت فروشگاهی است که تمام امکانات مورد نیاز یک فروشگاه اینترنتی را یکجا دارد.

نصب ووکامرس (ووکامرس یک افزونه فروشگاه‌ساز متن باز تحت وردپرس می‌باشد) و پیکربندی اولیه آن

افزونه ووکامرس یک پلاگین فروشگاه‌ساز متن باز برای سایت‌های طراحی شده با وردپرس است که برای فروش محصولات و خدمات به کار می‌رود.

بررسی دسترسی و ثبت: قبل از تصمیم‌گیری نهایی، مطمئن شوید که نام دامنه مد نظر شما در دسترس است اطلاعات بیشتر و قبلاً توسط کسی دیگری ثبت نشده است.

زیرا با استفاده از این قالب‌ها، می‌توان سایتی را طراحی کرد، که امکانات اولیه داشته باشد، اما سریع طراحی شود و ارزان باشد.

علاوه بر این‌ها، گزینه‌های فیلترینگ محصولات بر اساس ویژگی‌ها را در سمت راست صفحه قرار می‌دهیم تا مشتریان بتواند کالاهای مورد نیاز خود را بر اساس ویژگی‌های مورد نظر، پیدا کنند.

استفاده از دسته‌بندی‌ها و برچسب‌ها: دسته‌بندی‌های مناسب برای محصولات تعیین کنید تا مشتریان بتوانند به راحتی محصولات را پیدا کنند.

برای طراحی وب سایت فروشگاهی، می توانید با درخواست نیروهای متخصص از شرکت های طراحی سایت، یک سایت بسیار خوب را برای خود طراحی کنید.

این محتواها بسیار ارزشمند هستند و باید توجه ویژه‌ای به آن‌ها داشته باشید.

همچنین باید محصولات، تصاویر و توضیحات آنها را آماده کنید.

کدهای کوتاه یا شورتکدها یکی دیگر از تنظیمات ضروری در افزونه دیجیتس هستند که به شما کمک می‌کنند در هر برگه یا هر بخش از سایت که بخواهید امکانات افزونه را فعال کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Facts About طراحی سایت فروشگاهی وردپرس Revealed”

Leave a Reply

Gravatar